Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Haardhout makkelijk online bestellen bij Meko Stone

Haardhout gemakkelijk online bestellen bij Meko StoneHaardhout makkelijk en online bestellen bij een betrouwbare leverancier? Bestel dan het door u gewenste haardhout bij Meko Stone. Meko Stone is dé haardhout leverancier van de omgeving en komt graag bij u thuis. Als u haardhout bij ons besteld bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Eerlijke prijzen
  • Snelle levering
  • Goede service

Meko Stone heeft om klanten goed van dienst te kunnen zijn een webshop laten ontwikkelen waar haardhout besteld kan worden. Als u kiest voor haardhout van Meko Stone kiest u voor een betrouwbare partner. Wij streven naar lange termijn relaties met onze klanten. Dat ziet u op verschillende manieren terug.

Haardhout in verschillende soorten

Haardhout nodig voor thuis? Bestel van haardhout via de webshop van Meko Stone. Meko Stone heeft verschillende soorten. Zo bieden wij 2 M 2 eikenhout aan, maar ook berken en pellet korrel. Door onze kennis en ervaring met verschillende soorten haardhout hebben wij een goed aanbod geselecteerd. Wij leveren uitsluitend goede kwaliteit. Daarnaast wordt haardhout gedroogd en klaar voor gebruik aangeboden. Bij Meko Stone is kwalitatief hoogwaardig haardhout verkrijgbaar. Bent u op zoek naar goed haardhout? Wij zijn al vele jaren vaste leverancier voor verschillende klanten in de omgeving. Wij leveren haardhout direct uit voorraad. Door de goede droogheid beschikt het over perfecte brandeigenschappen. Wilt u graag advies over haardhout? Neem dan contact op met ons team. Wij zijn al vele jaren dé haardhoutspecialist van de omgeving en bieden u graag passend haardhout.

Maak a.u.b. uw keuze: