Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Natuursteen tegels in uw tuin van Meko Stone

Natuursteen tegels in uw tuin van Meko Stone.Natuursteen tegels in uw tuin laten leggen? Wilt u graag een onderhoudsvriendelijke tuin met prachtige natuursteen tegels? Bekijk dan wat Meko Stone aan u kan leveren. Meko Stone is namelijk een bekend begrip als het gaat om natuursteen tegels en meer. Als familiebedrijf en groothandel in natuursteen leveren wij vanaf onze website verschillende materialen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met natuursteen voor uw tuin. Natuursteen tegels bestaan uit diverse steensoorten die uit de natuur komen. Afhankelijk van uw wensen, smaak, tuin en budget kunt u verschillende materialen kiezen. Welke soort natuursteen u kiest is bepalend voor de uitstraling van uw tuin. Houdt u van een moderne en strakke look? Of gaat uw voorkeur uit naar een klassieke uitstraling? Met natuursteen kan het allemaal.

Eigenschappen natuursteen

Natuursteen heeft eigen bijzondere eigenschappen en kenmerken. Door hun structuur zijn natuursteen tegels zeer hard. Daarnaast zijn natuursteen tegels gemakkelijk te onderhouden en in verschillende variaties te verkrijgen. Wilt u graag tegels in uw tuin van zeer goede kwaliteit met een mooie look? Bekijk dan welke soorten natuursteen wij aanbieden via onze webshop. Zo kunt u kiezen uit:

  • Antic Marble white brown
  • Antic Marble white yellow
  • Antic Marble yellow
  • Flamed Bluestone met gezaagde kanten

En nog veel meer. Bij Meko Stone kunt u kiezen uit een ruim assortiment met natuursteen. Welke u ook kiest, deze is allemaal van goede kwaliteit. Wilt u graag moderne robuuste natuursteen tegels? Een tuin met een luxe uitstraling? Wij leveren dit allemaal. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Meko Stone is hét aangewezen adres waar u terecht kunt voor natuursteen.

Maak a.u.b. uw keuze: