Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Natuursteen tegels kopen voor uw tuin in Alphen aan den Rijn?

Natuursteen tegels kopen voor uw tuin in de buurt van Alphen aan den Rijn? Meko Stone biedt kwaliteit!Natuursteen tegels kopen voor uw tuin in de buurt van Alphen aan den Rijn? Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Alphen aan den Rijn dat gespecialiseerd is in natuursteen tegels? Dan is Meko Stone beslist uw aangewezen partner. Meko Stone is een groothandel in de buurt van Alphen aan den Rijn met verschillende soorten natuursteen. Wij hebben speciaal voor onze klanten een webshop laten maken waar zij natuursteen kunnen bestellen. Door de structuren, kleuren en tekeningen zijn de natuursteen tegels van Meko Stone beslist bijzonder. Heeft u speciale wensen? Onze collectie is zo uitgebreid dat het naar ieders smaak toepasbaar is. Door de stijl en eigenheid van natuursteen tegels maken deze uw tuin beslist bijzonder en uniek. Meer informatie? Bekijk dan onze website of neem gerust contact met ons op.

Soorten natuursteen tegels leverbaar in Alphen aan den Rijn

Als u natuursteen tegels wilt kopen bij Meko Stone in de buurt van Alphen aan den Rijn kunt u kiezen uit diverse kleuren/kleurstellingen:

  • White
  • Brown
  • Yellow
  • Blue
  • Grey

Door de variatie van natuursteen past dit in zowel klassieke als moderne tuinen. Wilt u graag een duurzame, functionele en tijdloze natuursteen tegel in uw tuin in de buurt van Alphen aan den Rijn? Bekijk dan het aanbod op onze website.

Voordelen voor u in Alphen aan den Rijn bij gebruik van natuursteen tegels

De natuursteen tegels van Meko Stone zijn inmiddels een bekend begrip in Alphen aan den Rijn en omgeving. Dit komt door het unieke karakter van natuursteen. Elke natuursteen tegel is anders doordat ze gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Daarnaast vallen hierdoor beschadigingen minder op. Wilt u graag een tegel in uw tuin die duurzaam, stevig en makkelijk schoon te maken is? Dan raden wij u ook natuursteen aan. Benieuwd naar de prijzen? Breng dan een bezoekje aan de webshop van Meko Stone, hét adres voor natuursteen in de buurt van Alphen aan den Rijn en omgeving.

Eigenschappen van natuursteen tegels welke geleverd worden bij u in Alphen aan den Rijn

U wilt kiezen voor natuursteen in uw tuin in Alphen aan den Rijn? Natuursteen heeft eigen bijzondere eigenschappen en kenmerken. Door hun structuur zijn natuursteen tegels zeer hard. Daarnaast zijn natuursteen tegels makkelijk te onderhouden en in verschillende variaties te verkrijgen. Wilt u graag tegels in uw tuin van zeer goede kwaliteit met een mooie look? Bekijk dan welke soorten natuursteen wij aanbieden via onze webshop. Zo kunt u kiezen uit Antic Marble white brown, Antic Marble white, yellow, Antic Marble yellow, Flamed Bluestone met gezaagde kanten en nog veel meer.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen