Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Pelletkorrels leverbaar in Alphen aan den Rijn door Meko Stone

Pelletkorrels in de buurt van Alphen aan den Rijn van Meko Stone voor het stoken van pelletkachelsPelletkorrels nodig in de buurt van Alphen aan den Rijn voor het stoken van pelletkachels? Op zoek naar een bedrijf dat pelletkorrels kan leveren in Alphen aan den Rijn? Voor pelletkorrels moet u beslist bij Meko Stone in de buurt van Alphen aan den Rijn zijn. Meko Stone heeft als dé groothandel van Alphen aan den Rijn en omgeving een ruime voorraad met pelletkorrels. Naast pelletkorrels hebben wij nog andere soorten van haardhout in ons assortiment, waaronder berkenhout en eikenhout. Pelletkorrels of ander haardhout nodig in de buurt van Alphen aan den Rijn om u voor te bereiden op de winter? Een grote hoeveelheid pelletkorrels nodig of juist weinig? Bekijk de mogelijkheden op onze webshop. Hier kunt u tevens de pelletkorrels bestellen.

Pelletkorrels van speciale houtpellets geleverd in Alphen aan den Rijn door Meko Stone

De palletkorrels die verkrijgbaar zijn bij Meko Stone in de buurt van Alphen aan den Rijn zijn gemaakt van speciale houtpellets. Deze pellets van zaagsel of houtkrullen worden samengeperst tot pelletkorrels. Heeft u een moderne houtkachel? Daarom pelletkorrels nodig in de buurt van Alphen aan den Rijn? Bestel deze dan bij Meko Stone. Door pelletkorrels krijgt u niet alleen warmte in huis maar ook meer sfeer door de vlammen. De meeste kachels combineren warmte en sfeer. Zeker wanneer u gebruik maakt van pelletkorrels van Meko Stone in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Pelletkorrels bestellen in Alphen aan den Rijn?

Pelletkorrels bestellen en laten bezorgen in de buurt van Alphen aan den Rijn? Bij Meko Stone kunt u kiezen uit o.a. de volgende soorten haardhout:

  • Pelletkorrels
  • Eikenhout
  • Berkenhout
  • Zakken
  • Netten
  • Kratten

Pelletkorrels nodig in de buurt van Alphen aan den Rijn van hoogwaardige kwaliteit met optimale verbranding? Uw kachel maximaal benutten? Kies dan voor pelletkorrels van Meko Stone in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Pelletkorrels en meer materialen leverbaar in Alphen aan den Rijn

Naast pelletkorrels kunt u bij Meko Stone nog andere soorten haardhout bestellen zoals eikenhout, berkenhout. Wij verkopen pelletkorrels, eikenhout en berkenhout aan verschillende klanten. Wij zien onze klanten graag terugkomen en streven naar duurzame relaties. Pelletkorrels nodig? Meer informatie of benieuwd naar de prijzen? Breng dan een bezoekje aan de webshop van Meko Stone.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen