Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Sierbestrating van Meko Stone, een waar sieraad voor uw tuin

Sierbestrating van Meko Stone, een waar sieraad voor uw tuinSierbestrating kopen voor uw tuin? Een liefhebber van sierbestrating? Bekijk dan het online aanbod van Meko Stone. Meko Stone heeft een overzichtelijke webshop laten ontwikkelen waar u sierbestrating en meer kunt bestellen. Als familiebedrijf en groothandel zijn wij een bekend begrip als het gaat om sierbestrating. Naast sierbestrating kunt u bij ons ook terecht voor kunstgras, tuinverlichting, bemiddeling in tuinaanleg. Wij hebben al vele jaren ervaring met sierbestrating en leveren u dit graag naar wens. In de afgelopen jaren hebben zowel bedrijven als particulieren gebruik gemaakt van onze dienstverlening en service. Benieuwd naar ons assortiment met sierbestrating? Breng dan een bezoekje aan onze webshop. Hier treft u verschillende soorten aan. Ook kunt u direct de prijzen bekijken. Wilt u advies? Dat geven wij u graag.

Sierbestrating voor een fraai aanzien

Als u uw tuin of balkon wilt gaan inrichten is het belangrijk om goed na te denken over de bestrating. Wilt u uw tuin een fraai aanzien geven? Dan raden wij beslist onze sierbestrating aan. Sierbestrating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen, vormen en structuren. Ook kan sierbestrating op verschillende manieren gelegd worden. De meest sfeervolle tuinen zijn voorzien van sierbestrating. Of het nu gaat om een moderne en strakke tuin of een klassieke tuin, wij bieden sierbestrating dat hier bij past. Als u sierbestrating wilt kopen bij Meko Stone kunt u kiezen uit verschillende soorten zoals:

  • Goois rood
  • Twents bruin
  • Zeeuws rood
  • Betuws mangaan

Wilt u liever grijze of zwarte sierbestrating? Dat hebben wij ook voor u. Met sierbestrating geeft u uw tuin een eigentijds en sierlijk karakter. Meer informatie? Neem contact op of bekijk onze webshop.

Maak a.u.b. uw keuze: