Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Sierbestrating leverbaar in Leidschendam door groothandel Meko Stone

Sierbestrating in de buurt van Leidschendam bij familiebedrijf en groothandel Meko StoneSierbestrating kopen bij een specialist in de buurt van Leidschendam? Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige en betaalbare sierbestrating in de buurt van Leidschendam? Bekijk dan de webshop van Meko Stone. Meko Stone is een bekend familiebedrijf in de buurt van Leidschendam dat een ruim aanbod sierbestrating aanbiedt via een overzichtelijke webshop. Sierbestrating is bij Meko Stone in de buurt van Leidschendam verkrijgbaar in vele soorten en maten. Voor welke soort sierbestrating u ook kiest, deze is ten alle tijden verkrijgbaar van zeer goede kwaliteit en voor de scherpste prijs. Wilt u uw tuin inrichten met nieuwe sierbestrating? Bekijk dan het aanbod van Meko Stone. U zult verrast worden door het mooie assortiment. U kunt kiezen uit kleuren, structuren en materialen. Wilt u graag advies? Ons team staat graag voor u klaar.

Assortiment sierbestrating beschikbaar in Leidschendam

Wilt u uw tuin in de buurt van Leidschendam aankleden met prachtige sierbestrating? Meko Stone heeft een uitgebreid assortiment met sierbestrating. Wilt u strakke en moderne sierbestrating? Of juist een oude look? Op onze webshop presenteren wij u de verschillende mogelijkheden zoals:

  • Grave zwart
  • Veere grijs
  • Betuws mangaan
  • Goois rood
  • Twents bruin

Een tuin is pas af met prachtige sierbestrating. Kies voor de beste prijs kwaliteit verhouding en kies voor sierbestrating van Meko Stone in de buurt van Leidschendam.

Sierbestrating naar wens voor uw tuin in Leidschendam

Meko Stone heeft een uitgebreid aanbod sierbestrating in de buurt van Leidschendam. Hierdoor is er voor iedere wens en tuin passende sierbestrating te leveren. Onze klanten stellen hoge eisen aan sierbestrating. En daar willen wij graag aan voldoen. Wat betreft kwaliteit, maar ook qua kleur en uitstraling. Door onze kennis en ervaring hebben wij een assortiment sierbestrating samengesteld met diverse formaten en kleuren. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op zodat we kunnen kijken of we hierin kunnen voorzien.

Soorten sierbestrating leverbaar in Leidschendam

Als u in Leidschendam sierbestrating wilt kopen bij Meko Stone kunt u kiezen uit verschillende soorten zoals Goois rood, Twents bruin, Zeeuws rood, Betuws mangaan maar wilt u liever grijze of zwarte sierbestrating? Dat hebben wij ook voor u. Met sierbestrating geeft u uw tuin een eigentijds en sierlijk karakter. Meer informatie? Neem contact op of bekijk onze webshop.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen