Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Strooizout van Meko Stone

Strooizout van Meko Stone om voorbereid te zijn op de winterStrooizout nodig? Strooizout bestellen voor het bestrijden van gladheid? Als u gemakkelijk en snel online strooizout wilt bestellen moet u beslist bij Meko Stone zijn. Meko Stone heeft een overzichtelijke webshop waar u verschillende artikelen kunt bestellen zoals strooizout. Naast strooizout hebben wij verschillende soorten tegels en steen. Onze producten en materialen zijn gemakkelijk via de webshop te bekijken en bestellen. Wilt u graag meer informatie over strooizout of onze andere materialen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Strooizout bestellen was nog nooit zo makkelijk. Meko Stone is als familiebedrijf en groothandel uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving. Graag leveren wij strooizout naar wens.

Strooizout, middel tegen gladheid

Strooizout is een dooimiddel dat verkrijgbaar is bij Meko Stone. Met strooizout kunt u ervoor zorgen dat het vriespunt van het water wordt verlaagd. Dit komt omdat strooizout zich mengt met het aanwezige water en zich vormt tot pekel. Pekel heeft een lager vriespunt dan water. Hierdoor zal dit minder snel bevriezen en treedt er minder gladheid op. Wilt u ook gladheid voorkomen? Bestel dan strooizout bij Meko Stone. Wilt u strooizout bestellen? Via de webshop van Meko Stone heeft u keuze uit de volgende soorten:

Benieuwd naar de prijzen voor strooizout? Deze kunt u bekijken via onze webshop. Wees voorbereid op de winter en bestel strooizout bij Meko Stone.

Maak a.u.b. uw keuze: