Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Strooizout wordt bij u geleverd in Noordwijk door Meko Stone

Strooizout in de buurt van Noordwijk bij Meko Stone voor de beste prijs en serviceStrooizout bestellen en laten bezorgen in Noordwijk of de omgeving? Grote voorraad strooizout nodig? Meko Stone voorziet u graag van deze voorraad strooizout. Meko Stone heeft een overzichtelijke en makkelijke webshop waar u verschillende hoeveelheden strooizout kunt bestellen. Strooizout bestellen doet u makkelijk en snel bij Meko Stone in de buurt van Noordwijk. Vooral in het winterseizoen kan uw voorraad aan strooizout snel verminderen en behoefte aan strooizout verhogen. Als u strooizout nodig heeft kunnen wij dit snel leveren in de buurt van Noordwijk. Wilt u voorbereid zijn op een heftige winter? Breng dan een bezoekje aan onze webshop. Nergens is de service en prijs beter dan bij ons.

Waarom strooizout nodig in Noordwijk?

Gladheid voorkomen of bestrijden? Kies dan voor strooizout. Met strooizout van Meko Stone in de buurt van Noordwijk treedt er minder gladheid op. Strooizout mengt zich namelijk met water en vormt zich tot pekel. Pekel is een mengsel van water en zout. Als men een stof in water oplost daalt het vriespunt van de oplossing. Of het nu gaat om een glad wegdek, een besneeuwde straat, erf of pad, strooizout van ons bedrijf in de buurt van Noordwijk is altijd dé oplossing. Strooizout kan zowel gebruikt worden om gladheid te voorkomen maar ook om dit te bestrijden.

Assortiment strooizout voor u beschikbaar in Noordwijk

Strooizout leveren wij in Noordwijk en omgeving in verschillende hoeveelheden. U kunt kiezen uit:

Maar ook 2 pallets met 80 zakken kunnen wij uit voorraad leveren in de buurt van Noordwijk.

Uzelf in Noordwijk wapenen tegen gladheid met strooizout

Wilt u zich ook voorbereiden en/of wapenen tegen een strenge winter? Kies dan voor strooizout van Meko Stone in de buurt van Noordwijk. In een paar klikken bestelt u vanuit huis strooizout. Meer informatie? Benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan gerust onze webshop. Meer informatie nodig? U mag ons altijd bellen!

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen