Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Bestrating in de buurt van Leiden kopen voor een prachtige oprit en duurzaam materiaal

Is uw tuin toe aan een metamorfose? Wilt u graag uw tuin veranderen in een onderhoudsvriendelijke tuin? Daarom bestrating kopen bij een betrouwbare en hoogwaardige leverancier in de buurt van Leiden? Familiebedrijf Meko Stone is beslist uw aangewezen partner voor bestrating in de buurt van Leiden. Als officiële dealer van hoogwaardige merken leveren wij een ruim assortiment bestrating in de buurt van Leiden. Naast een zeer ruim assortiment bestrating in de buurt van Leiden kunt u bij ons terecht voor andere materialen zoals kunstgras, tuinverlichting en bemiddeling in tuinaanleg. Wilt u advies over bestrating in de buurt van Leiden? Of wilt u inspiratie op doen? Kom dan langs bij Meko Stone bestrating in de buurt van Leiden. Wij behoren tot de toonaangevende leveranciers van de omgeving. Ons team staat met raad en daad voor u klaar en geeft u graag een rondleiding langs de prachtige bestratingssoorten. Bestrating dat wij aanbieden in de buurt van Leiden is geschikt voor uw wensen en uw tuin. Graag brengen wij een offerte uit. Neem contact met ons op zodat wij samen uw bestratingsplannen kunnen realiseren.

Soorten

Een tuin wordt steeds meer gezien als verlengstuk van uw woning. Bestrating in de buurt van Leiden is een belangrijk onderdeel van de tuin. Wilt u een heerlijke zitplek creëren met bestrating in de buurt van Leiden? Bij ons kunt u kiezen uit:

  • Siertegels
  • Sierbestrating
  • Natuursteen
  • Bestrating

Maar ook haardhout, strooizout en tuin sets kunt u bij ons aanschaffen. Wilt u graag mooie bestrating in uw tuin in de buurt van Leiden? Een praktisch tuinpad naar uw tuin of voordeur met hoogwaardige bestrating in de buurt van Leiden? Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij hoogwaardige bestrating in de buurt van Leiden. De deskundigheid en passie voor bestrating vindt u terug bij onze medewerkers.

Passende oplossing

Op het gebied van bestrating dat wij leveren in de buurt van Leiden is er veel keuze in soorten, maten en uitvoeringen. Graag nodigen wij u uit in onze showroom voor een kennismakingsgesprek om uw wensen in kaart te brengen. Door uw wensen in kaart te brengen kunnen we de meest passende bestrating kiezen dat wij aanbieden in de buurt van Leiden.

Kwaliteit

Meko Stone is een bedrijf waar u kwaliteit en eerlijke prijzen terug vindt. Wij bieden vakkennis, veelzijdigheid, ervaring en een ruim aanbod bestrating in de buurt van Leiden. Met mooie bestrating in de buurt van Leiden zorgen we voor mooie tuinen, strakke opritten en onderhoudsvriendelijke paden. Bestrating is duurzaam, natuurlijk en blijft jarenlang mooi. Wilt u nog meer voordelen weten van bestrating in de buurt van Leiden? Kom bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op.