Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Bestrating Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw nieuwe bestrating in Noordwijkerhout? Meko Stone is gespecialiseerd op het gebied van sierbestrating. Wat u ook zoekt, u bent bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze ervaring kunt u ons dé specialist noemen in bestrating in Noordwijkerhout en omgeving. Met onze materialen creëert u de basis en inspiratie voor uw tuinaanleg plannen. Met de bestrating van Meko Stone maakt u een tuin waarin u van alle goede momenten van het buitenleven kan genieten.

Meko Stone betekent voor u:

  • Alles voor uw tuin tegen groothandel prijzen voor bedrijf en particulier;
  • Bestrating vanaf € 11,- per m2 en natuursteen vanaf € 22,- per m2;
  • Grote voorraad tegels, natuursteen, beton, grind en split;
  • Officieel dealer van Michel Oprey, Gardenlux stones & paying en Excluton stenen met karakter;
  • U kunt ook bij ons terecht voor tuinmeubelen zoals loungesets;
  • Ook tuinaanleg mogelijk.

Wilt u meer weten over de bestrating in Noordwijkerhout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. U kunt ons ook bellen, ons telefoonnummer is 0252 – 24 11 78.

Het is ook mogelijk om langs te komen bij ons op de zaak. Meko Stone is gevestigd aan de ’s Gravendamseweg 53C in Voorhout.

Niet alleen de bestrating in Noordwijkerhout regelen

Meko Stone regelt niet alleen de bestrating, maar u kunt bij ons ook terecht voor tuinmeubelen, strooizout, asfalteren en voor hoveniers. Meko Stone werkt samen met diverse hoveniers in de regio Bollenstreek en Randstad. Bent u op zoek naar een goede hovenier? Wij brengen u in contact met de beste hovenier in uw regio. In combinatie met de levering van de bestrating kunnen wij u een aantrekkelijke offerte bieden.

Ook kan Meko Stone u helpen met het aanleggen van een tuin. Wij denken met u mee bij het ontwerpen van de tuin. Heeft u split of grind nodig in uw nieuwe tuin? Bij Meko Stone hebben wij een ruim assortiment, zodat wij u kunnen helpen met alles voor uw tuin.

Bestrating in Noordwijkerhout vanaf 11 euro per vierkante meter

Bij Meko Stone worden alle producten tegen de groothandel prijzen verkocht aan zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen bieden per vierkante meter. Wilt u direct stenen voor uw bestrating bestellen? Vul dan ons contactformulier in!