Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Bestrating in Sassenheim

Bent u op zoek naar een leverancier voor een bestrating in Sassenheim? Meko Stone is dan voor u het ideale bedrijf. Wij zijn specialist in sierbestrating en zijn gevestigd in de omgeving van Sassenheim. Bij Meko Stone hebben wij een groot assortiment, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent. Wat u ook zoekt, wij hebben het! Meko Stone wordt veelal gezien als de specialist in bestrating in Sassenheim en omgeving. Met onze materialen helpen wij uw droomtuin te realiseren, zodat u een plek heeft waar u heerlijk kunt genieten van alle momenten van het buitenleven.

Meko Stone betekent voor u:

  • Alles voor uw tuin tegen groothandel prijzen voor bedrijf en particulier;
  • Bestrating vanaf € 11,- per m2 en natuursteen vanaf € 22,- per m2;
  • Grote voorraad tegels, natuursteen, beton, grind en split;
  • Officieel dealer van Michel Oprey, Gardenlux stones & paying en Excluton stenen met karakter;
  • U kunt ook bij ons terecht voor tuinmeubelen zoals loungesets;
  • Ook tuinaanleg mogelijk.

Heeft u al voldoende gehoord over onze bestrating in Sassenheim? Neem dan vrijblijvend contact met ons via ons contactformulier. Wij zijn daarnaast ook telefonisch bereikbaar op het nummmer: 0252 – 24 11 78.

Wilt u langs komen bij op onze locatie? Meko Stone is gevestigd aan de ’s Gravendamseweg 53C in Voorhout.

Bij Meko Stone veel meer dan bestrating voor in Sassenheim

Het assortiment van Meko Stone bestaat niet alleen uit sierbestrating. Ook hebben wij tuinmeubelen en zelfs strooizout. Ook kunt u bij ons terecht voor asfalteren. Daarnaast werken wij ook samen met diverse hoveniers in de regio Bollenstreek en Randstad. Dus bent u op zoek naar een goede hovenier? Wij brengen u in contact met de beste hovenier uit uw regio.

Meko Stone kan u ook helpen met het aanleggen van uw tuin. Wij denken met u mee bij het ontwerpen van uw tuin. Wij hebben een ruim assortiment, zodat u met alles voor uw tuin maar bij één bedrijf hoeft te zijn!

Bestrating in Sassenheim vanaf 11 euro per vierkante meter

Bij Meko Stone worden alle producten tegen de groothandel prijzen verkocht aan zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen bieden per vierkante meter. Wilt u direct stenen voor uw bestrating bestellen? Vul dan ons contactformulier in!