Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Bestrating in Voorhout?

Zoekt u nieuwe bestrating in Voorhout voor uw tuin? Meko Stone is gespecialiseerd in sierbestrating. Wat u ook zoekt op het gebied van bestrating, bij Meko Stone bent u aan het juiste adres! Dankzij onze materialen krijgt u uw tuin van uw dromen. Uw tuin wordt door de bestrating van Meko Stone de plek voor de goede momenten van het buitenleven. Wacht dus niet langer en kom bij ons de bestrating voor in Voorhout regelen.

Meko Stone betekent voor u:

  • Alles voor uw tuin tegen groothandel prijzen voor bedrijf en particulier;
  • Bestrating vanaf € 11,- per m2 en natuursteen vanaf € 22,- per m2;
  • Grote voorraad tegels, natuursteen, beton, grind en split;
  • Officieel dealer van Michel Oprey, Gardenlux stones & paying en Excluton stenen met karakter;
  • U kunt ook bij ons terecht voor tuinmeubelen zoals loungesets;
  • Ook tuinaanleg mogelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de bestrating voor in Voorhout? U kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via ons contactformulier, ook zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer: 0252 – 24 11 78.

Ook kunt u langs komen bij ons op de zaak. Meko Stone is gevestigd aan de ’s Gravendamseweg 53C in Voorhout.

Meko Stone niet alleen voor uw bestrating voor in Voorhout

Meko Stone houdt zich niet alleen bezig met de bestrating in Voorhout. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook tuinmeubelen en strooizout. Wij asfalteren en ook kunnen wij u een hovenier adviseren. Wij werken namelijk samen met diverse hoveniers in de regio Bollenstreek en Randstad. Dus als u op zoek bent naar een goede hovenier, helpen wij u door u in contact te brengen met de beste hovenier in uw regio.

Meko Stone kan u ook helpen met het tuin aanleg zeg. Wij denken met u mee bij het ontwerpen van uw tuin. Wij hebben een ruim assortiment, zodat u met alles voor uw tuin maar bij één bedrijf hoeft te zijn!

Bestrating in Voorhout vanaf 11 euro per vierkante meter

Bij Meko Stone worden alle producten tegen de groothandel prijzen verkocht aan zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen bieden per vierkante meter. Wilt u direct stenen voor uw bestrating bestellen? Vul dan ons contactformulier in!