Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Bestratingsmaterialen in Leiden voor een goede basis van uw tuin

Bestratingsmaterialen LeidenGaat u uw tuin veranderen? Wilt u weinig onderhoud aan uw tuin en daarom bestrating laten aanbrengen? Bestrating is een zeer goede basis voor uw tuin. Meko Stone is dé leverancier van bestratingsmaterialen in Leiden. Als jong en dynamisch bedrijf zijn wij specialist in bestralingsmaterialen in Leiden in de breedste zin van het woord. Door de lange ervaring en vakkennis hebben wij een brede klantenkring opgebouwd. Zowel hoveniers, stratenmakers, gemeente als particulieren hebben hun weg naar ons gevonden. Wij kunnen scherpe tarieven en kwalitatief hoogwaardige bestratingsmaterialen in Leiden aanbieden door onze efficiënte manier van werken. Daarbij staat service en vakmanschap centraal. Bent u benieuwd naar de soorten bestratingsmaterialen in Leiden die Meko Stone kan leveren? Bekijk het ruime aanbod op de site.

Sierbestrating

Als u uw tuin wilt versieren met bestrating heeft u een ruime keuze uit verschillende bestratingsmaterialen in Leiden. Wilt u grote of kleine stenen? Ruwe of gladde? Lichte of donkere? Bij Meko Stone bestratingsmaterialen Leiden heeft u keuze uit:

  • Goois rood
  • Twents bruin
  • Grave zwart
  • Veere grijs
  • Vermeer vlamoven

Bestratingsmaterialen in Leiden bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw tuin. Een tuin wordt steeds meer als een verlengstuk van uw woning gezien. Bekijk daarom goed onze voorbeelden zodat u verzekerd bent van de best bijpassende bestratingsmaterialen in Leiden.

Advies op maat

Uiteraard wilt u de beste bestratingsmaterialen in Leiden voor uw tuin. Heeft u al ideeën? Maar weet u niet welke bestratingsmaterialen in Leiden er het beste bijpassen? De vakmannen van Meko Stone denken graag met u mee over de stijl en het materiaal. Wij geven u graag advies op maat en kiezen bestratingsmaterialen in Leiden uit, passend bij uw woning.

Offerte

Wilt u graag meer informatie over bestratingsmaterialen in Leiden? Vraag vrijblijvend een offerte op maat. Meko Stone is graag uw specialist op het gebied van sierbestratingsmaterialen in Leiden.