Meko stone Garden B.V.
's-Gravendamseweg 53-C
2215 TC Voorhout

T: 0252 - 23 11 78
F: 0252 - 23 30 53
M: 06 - 51 31 14 98
E: info@mekostone.nl

Openingstijden:
Ma t/m Vr: 7:00 - 17:00 uur
Za: 7:00 - 14:40 uur

Haardhout voorraad in Leiden ter voorbereiding op de winter.

Haardhout LeidenWilt u weer een voorraad haardhout in Leiden ter voorbereiding op de winter? Zoekt u daarom haardhout in Leiden van hoogwaardige kwaliteit? Dan is Meko Stone uw aangewezen partner. Met haardhout in Leiden van Meko Stone kunt u ’s avonds na een lange werkdag lekker genieten van mooie vlammen in uw openhaard. Hiermee haalt u sfeer in huis. Meko Stone levert het hele jaar door haardhout in Leiden. U kunt zowel kleine als grote hoeveelheden bij ons ophalen. Ons haardhout in Leiden is samengesteld van verschillende soorten hout en geeft het beste resultaat voor mooi haardvuur. Met ons haardhout in Leiden kunt u een lange tijd uw haard branden zonder dat u er in angst bij hoeft te zitten.

Keuze

Bij Meko Stone heeft u een ruime keuze uit soorten haardhout in Leiden. Zo verkopen wij:

  • Eikenhout
  • Netzak berken
  • Berkenhout
  • Krat netzakken

Berken haardhout in Leiden is zacht hout. Dit haardhout in Leiden is zeer geschikt voor een speksteenkachel en brand snel. Eiken haardhout in Leiden is voornamelijk geschikt voor de openhaard.

Eigenschappen

Elk soort haardhout dat wij aanbieden in Leiden heeft zijn eigen eigenschappen. Hoe droger het haardhout is, hoe langer dit kan branden. Meko Stone levert haardhout in Leiden dat goed gedroogd is. Dit geeft weinig rook af en veel vlammen, waardoor u zorgeloos kunt genieten. Daarnaast voorkomt droog hout roestvorming in de schoorsteen.

Nieuwe voorraad

Bent u door uw voorraad haardhout in Leiden heen? Kom dan direct langs bij Meko Stone. Bij Meka Stone bent u aan het juiste adres om uw voorraad haardhout in Leiden aan te vullen. Bij ons kunt u ervoor zorgen dat u altijd een voorraad hardhout in Leiden tot uw beschikking heeft zodat u er lekker warmpjes bij zit. Afhalen kan gemakkelijk en snel bij onze vestiging.

Heeft u geen tijd en zin om zelf hout te zagen? Kom dan langs bij Meko Stone en bekijk onze voorraad haardhout in Leiden.